Suurella sydämellä kohti vaaleja

4.3.2021

Korona-epidemia ei ota laantuakseen, eivätkä rokotukset ole valtakunnallisesti edenneet niin nopeasti kuin kuviteltiin. Odotammekin jännityksellä, päätetäänkö vaalit siirtää. Niin tai näin, me olemme valmiina.
 
Koronan vuoksi määrätyt kokoontumisrajoitukset hankaloittavat äänestäjien tavoittamista. On pitänyt miettiä täysin uusia tapoja viestiä säkyläläisille meille tärkeistä asioista. Olemme joutuneet perumaan monia suunnittelemiamme tapahtumia, mutta emme vaivu synkkyyteen, vaan luomme uusia ratkaisuja. Siinä me kokoomuslaiset olemme hyviä.

Onneksi kokoomuslaiselle ratkaisukeskeiselle politiikalle on Säkylässäkin kysyntää. Olemme löytäneet viime vaaleihin verrattuna merkittävästi enemmän ehdokkaita, joten meitä viestinviejiä on jo paljon. Olemme yhtenä joukkueena luoneet kuntavaaliohjelmaamme kohta puoli vuotta ja uskallan sanoa, että siinä on Säkylälle menestyksen avaimet. Olemme siitä todella innoissamme. Löydät vaaliohjelmamme nettisivuiltamme välilehdeltä Kuntavaalit 2021. Toivottavasti ehdit tutustua siihen. Niin mielellämme keskustelisimme ohjelmastamme säkyläläisten kanssa.

Otathan rohkeasti yhteyttä ehdokkaisiimme tai poikkea heittämässä kysymyksesi tai mielipiteesi Facebook-sivuillemme. 

Aurinkoista maaliskuuta,

Krista
Säkylän Kokoomus ry, puheenjohtaja