Säkylän Kokoomus valittu Satakunnan vuoden 2020 Kokoomusyhdistykseksi

25.4.2021

Satakunnan Kokoomuksen kevätkokouksessa palkittiin jäsenistön ehdottamista kandidaateista piirihallituksen valitsemana Vuoden 2020 Kokoomusyhdistykseksi Säkylän Kokoomus ry.

Jäsenistön lähettämistä perusteluista poimittua: "Yhdistys on viime vuoden aikana tehnyt töitä aktiivisella otteella ja tsempannut muitakin samaan tekemiseen. Säkylän Kokoomus on saanut hienosti nostettua ehdokasmääräänsä tuleviin kuntavaaleihin. Säkylän Kokoomuksen porukan kanssa on myös ollut mukava tehdä yhteistyötä."

Toinen mairitteleva perustelu on "Säkylässä puolestaan on oltu koronavuodesta huolimatta aktiivisia, tehty kovalla tarmolla kova ehdokaslista ja oltu näkyvästi esillä somessa". Mittareillakin voi perustella valintaa: "Vuoden 2020 aikana lähes sauhuunsa kuollut yhdistys nosti toimintansa aivan uudelle tasolle. Edellisten kunnallisvaalien ehdokasmäärä on lähes kaksinkertaistettu ja näin yhdistys saavutti hallituksen asettaman tavoitteen. Yhdistyksen jäsenmäärä on noussut vuodentakaisesta 18% (7 jäsentä). Vaaliohjelmansa yhdistys teki laajapohjaisesti yhdessä jäsenistön kanssa. Yhdistys avasi sosiaalisen median kanavat ja on ylittänyt 200 tykkääjän rajapyykin facebookissa."

JOUKKUEVOIMA ratkaisee ja sitä meillä Säkylässä riittää. Muutoksen alkuun riittää yksi ihminen. Toteutukseen tarvitaan kokonainen joukkue. Säkylän Kokoomuksessa on nyt hyvä pöhinä, joka on huomattu piirissä asti. Hyvä me! Hyvässä porukassa on ilo toimia ja tehdä hyvää kaikkien kuntalaisten etua ajatellen.